Om oss

Peter-Pan AS er et lite firma som holder til i Os kommune, rundt 2,5 mil sør for Bergen i Hordaland fylke. Vi har mangeårig erfaring i bransjen og vet hva som er viktig for våre kunder. Vi brenner for det vi driver med, og god kundeservice er vår aller høyeste prioritet.

Vår visjon er at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, ikke bare under kjøp, men også etter at kontrakten er skrevet og bobilen er levert. Vi ordner finansiering til gode betingelser gjennom Santander Consumer Bank. Kort og godt arbeider vi for at du som kunde skal ha en fornøyelig opplevelse med tett og grundig oppfølging, både før, under og etter dine eventyrturer!

Fukt- og gasstest

For å sikre at bobilen din blir ivaretatt på riktig måte, kan vi utføre fukt- og gasstester for å identifisere om det finnes farlig fukt og kondens. Fukt kan over tid føre til at treverket råtner i bobilen. En slik test anbefales for å unngå dyre reparasjoner senere.

Smart Motion elsykler

I tillegg til salg av bobiler, har vi nå kampanje på Smart Motion elsykler. I forbindelse med lagertømming, har vi nedsatte priser på de populære elsyklene. SmartMotion elsykler er av god kvalitet og passer perfekt for deg med bobil.

Elsykkelen krever lite vedlikehold, den er enkel i bruk og utviklet for alle typer mennesker. Den er også godt rustet for å tåle ekstreme værforhold, noe som gjør den velegnet for bruk i Norge. Dersom du er på jakt etter en elsykkel har du med andre ord en gyllen mulighet til å slå til før lageret tømmes!